Bloemstyling

Steeds meer proberen we een sfeer en een prettig werkklimaat te scheppen door een goed gekozen aankleding/decoratie. Zowel in grote bedrijven en kleine bedrijven is dit belangrijk. Maar ook bij particulieren merken we dat het steeds meer als prettig wordt ervaren. 

Dus of het nu om een kantoor, bedrijf, catering, party, evenement, beurs of gewoon bij iemand thuis, het is allemaal mogelijk om voor een juiste bloemenstyling/ aankleding/ decoratie te zorgen. 

De Bloemerie is van oorspong een bloemist, inmiddels worden er ook bloemen abonnementen verzorgt voor perfecte prijs kwaliteit verhouding. Maar een los bosje bloemen kan natuurlijk ook! 

Inmiddels is De Bloemerie al op heel veel verschillende plekken geweest om de aankleding te verzorgen. Dit gebeurd met bloemdecoraties en planten, maar indien gewenst kan er ook een restyling plaats vinden van een gehele woon of bedrijfsruimte. 

Bel voor meer informatie, want iedere aanvraag is uniek en hierover geven we graag uitleg. Er kan ook contact opgenomen worden met ons formulier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor vragen of offertes kunt u al altijd contact opnemen.

Bel 073 503 2227
Volg ons op